Vem är jag

Lukas Nilsson
Lukas Nilsson

Hej, jag heter Lukas Nilsson. Jag är en 25-årig entusiastisk forskare som älskar att lära mig nya saker och utforska världen omkring mig. Jag föddes och växte upp i den vackra staden Göteborg på Sveriges västkust, en plats känd för sin rika historia och kulturella mångfald.

Jag studerade vid Lunds universitet, där jag tog min examen i Data Science. Universitetstiden var en enormt givande period i mitt liv. Det var där jag verkligen upptäckte min passion för forskning och vetenskap.

Trots att jag nu är utbildad och arbetar inom teknikbranschen, har jag aldrig slutat att vara en student i livet. Jag fortsätter att läsa och lära mig om ett brett spektrum av ämnen, från historia till fysik, till filosofi.

I min fritid älskar jag att dyka ner i en bra bok, lyssna på podcasts om de mest fascinerande vetenskapliga upptäckterna, och till och med ta del i lokala kunskapsquiz på mitt favoritcafé. Varje dag är en ny möjlighet att lära mig något nytt, och jag är alltid redo att ta den chansen.

Jag tror starkt på att kunskap är makt, och jag är tacksam för varje möjlighet jag får att bredda min förståelse för världen. Tack för att du tog dig tiden att lära känna mig lite bättre!